To politi skutt og drept i Miami

Arrestasjon endte i blodbad.

ÅSTEDET: En politimann døde på stedet og en politikvinne døde på sykehus etter at det oppsto skuddveksling med to kriminelle i forbindelse med arrestasjonen av en av dem. Foto: Joe Raedle/Getty Images/AFP/Scanpix
ÅSTEDET: En politimann døde på stedet og en politikvinne døde på sykehus etter at det oppsto skuddveksling med to kriminelle i forbindelse med arrestasjonen av en av dem. Foto: Joe Raedle/Getty Images/AFP/ScanpixVis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): En politimann ble skutt og drept på stedet og en politikvinne døde senere på operasjonsbordet etter en skuddveksling med to kriminelle i Miami i dag, melder avisa Miami Herald.

Politiet var ute på et arrestoppdrag etter en mistenkt drapsmann da det oppsto skuddveksling mellom politiet og den mistenkte mannen og en annen person.

Den etterlyste personen ble også drept, mens den andre mannen ble pågrepet av politiet.

De drepte tjenestefolkene jobbet i en avdeling som har som spesialitet å pågripe etterlyste karrierekriminelle, melder CNN.

- Dette er en forferdelig tragisk hendelse som vi ser for ofte i Miami og andre steder, sier fylkesordfører Carlos Alvarez i Miami-Dade.

Den etterlyste personen skal ha truet med å skyte seg selv da han rettet våpenet mot politiet og avfyrte, ifølge Alvarez.

BEVÆPNET: En U.S. Marshal går mot den sårede kvinnen. Hun døde senere på sykehus. Foto: AP/Scanpix
BEVÆPNET: En U.S. Marshal går mot den sårede kvinnen. Hun døde senere på sykehus. Foto: AP/Scanpix Vis mer