To postansatte på 48 og 28 år sendt på isolat

Fikk etsende reaksjoner etter å ha håndtert brev som skulle til den israelske ambassaden.

ADRESSERT TIL AMBASSADEN: Brevet som fremkalte den allergiske reaksjonen hos de to postansatte var adressert til den israelske ambassaden. 
Foto: Morten Holm / SCANPIX
ADRESSERT TIL AMBASSADEN: Brevet som fremkalte den allergiske reaksjonen hos de to postansatte var adressert til den israelske ambassaden. Foto: Morten Holm / SCANPIX Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): To menn ansatt i Posten er sendt på isolat, etter at de fikk utslett på hendene og allergi-liknende reaksjoner av å ha vært i kontakt med et brev adressert til den israelske ambassaden.

De to mennene på 48 og 28 år skal være ved god form, men holdes fortsatt på isolat, opplyser politiet til Dagbladet.no.

Fikk akutt reaksjonDet var ved 16.30 tiden i går at alarmen gikk, ifølge Aftenposten.no. De to postmennene fikk kløe i huden og øynene like etter å ha håndtert brevet ved postkontoret på Skøyen.

- De fikk en akutt reaksjon ved behandling av et brev som var adressert til den israelske ambassaden. Det er snakk om en etsende reaksjon, sier vaktleder Per Olav Utgaard ved sentralvakta i Oslo politidistrikt til Dagbladet.no.

- De to postansatte ble umiddelbart sendt til Ullevål sykehus, der de blir holdt i isolat frem til vi vet hva årsaken til reaksjonen er. Begge viser tegn på å være helt friske igjen, men vi tar ingen sjanser, sier Utgaard.

Politi med spesialutrustning tok hånd om brevet, og det er nå fraktet til Folkehelseinstituttet for videre undersøkelser.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer