Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

To ran av Shell-stasjoner

De ansatte ved Shell-stasjonene i Drammens-distriktet har ikke hatt noen koselig helg. I går ble Shell ved Kjellstadbommen ranet. I dag sto stasjonen på Brakerøya for tur.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

To 22 år gamle menn ble pågrepet etter ranet i dag. De sjekkes nå opp mot ranet som ble begått ett døgn tidligere.

- Vi kommer til å se om det er likhetstrekk mellom ranene. Beskrivelsen av mennene fra det første ranet kan nok stemme. Men ranerne var maskerte, og har helt vanlig kroppsbygging og høyde, sier vaktsjef Øyvind Aas ved Drammen politidistrikt til Dagbladet.no.

Politiet har sikret seg videoopptak av begge ranene. De begynt å gå gjennom opptakene, og skal gå gjennom flere kameravinkler litt seinere.

Gårsdagens ran skjedde på Shell-stasjonen ved Kjellstadbommen i Lier. Ranerne slo til ved 5-tida om morgenen. De truet til seg et ukjent pengebeløp med øks og kniv.

- Vi vet foreløpig ikke hvor mye penger det er snakk om. Men det er ikke mer enn 10 000 kroner, sier Aas.

Det var summen de to ranerne av Shell-stasjonen på Brakerøya fikk med seg ved 7-tida i morges. De brukte planker med spiker for å true til seg pengene. Men gleden ble kortvarig.

- Vi hadde patruljer i nærheten, og møtte 22-åringene som var til fots. De prøvde å stikke av. Vi pågrep den ene, mens den andre kom seg unna. Han ble tatt under fem minutter seinere, da vi satte en politihund inn i søket, sier Aas til Dagbladet.no.

Hele Norges coronakart