To segnet om

Kun et tidsspørsmål før flere tilfeller, ifølge Securitas.

Kaos:  Det vil bli verre til helgen, sier Securitas. Her fra Gardermoen tidligere i uken. Foto: Erlend Aas / NTB scanpix
Kaos: Det vil bli verre til helgen, sier Securitas. Her fra Gardermoen tidligere i uken. Foto: Erlend Aas / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Securitas gikk i går ut og advarte om at streiken nærmer seg det uforsvarlige.

I dag besvimte to passasjerer ved Trondheim Lufthavn Værnes som følge av liten kapasitet i sikkerhetskontrollen og lange køer.

- Streiken går utover helsa til folk. Verre blir det til helgen som kommer, sier han.  

Vil ikke rekke flyet i helgen Køene ved Trondheim Lufthavn Værnes har vært uendelig lange de siste dagene, og situasjonen forverrer seg ytterligere kommende helg. Securitas' sikkerhetskontrollører på Værnes har varslet at de kun klarer å holde én sluse åpen.

- Vi kan kun garantere at vi klarer å holde åpent ett løp i sikkerhetskontrollen. Det innebærer at folk ikke kommer til å rekke flyene sine. Køene vil bli så lange at det ikke spiller noen rolle når de møter opp. Vi vil likevel ikke klare å sikkerhetssjekke alle passasjerer, sier Thomsgård.  

Ingen ekstra mannskaper Securitas har ingen ekstra mannskaper å sette inn. -De som ikke er på jobb nå er enten ute i streik, eller så har de stått på så mye de siste dagene at det ikke er helsemessig forsvarlig å benytte disse som ekstravakter.   

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer