DET STORMER: Brett Kavanaugh ble nominert til høyesterettsdommer av president Donald Trump. Så kom overgrepsanklagene. Video: Ingrid Cogorno / CNN Vis mer

Brett M. Kavanaugh og Donald J. Trump

To sexanklager mot Kavanaugh: - Den koordinerte innsatsen for å ødelegge mitt gode navn vil ikke dytte meg ut

Trumps kandidat til Høyesterett nekter å trekke seg.

- Jeg vil ikke la meg presse til å trekke meg. Den koordinerte innsatsen for å ødelegge mitt gode navn vil ikke dytte meg ut, sier Brett M. Kavanaugh, ifølge Reuters.

To kvinner har nå anklaget Trumps dommerkandidat til Høyesterett for gamle seksuelle overgrep.

Først ut var psykologiprofessor Christine Blasey Ford som hevder at Kavanaugh forsøkte å voldta henne på en fest tidlig på 1980-tallet da hun var 15 år gammel og han 17.

I helga kom nok en kvinne med alvorlige anklager mot dommerkandidaten.

- Vil ikke lykkes

Søndag skrev magasinet New Yorker om en klassevenninne av ham fra Yale-universitetet, Deborah Ramirez, som hevder at Kavenaugh blottet seg for henne på en fest da de begge var førsteårsstudenter.

- Dette karakterdrapet, som kommer i siste sekund, vil ikke lykkes, sier Kavanaugh.

President Donald Trump gjorde det tidligere i dag krystallklart at han ikke har mistet trua på sin utvalgte til amerikansk høyesterett.

- Politisk motivert

Ifølge Washington Post ytret Trump i dag, på vei inn i FNs hovedkvarter i New York, at han anser anklagene mot Brett M. Kavanaugh å være «totalt politisk motivert», og at han vil stå ved sin dommerkandidat «hele veien».