To siktet etter mistenkelig dødsfall

To menn er pågrepet etter at en 70 år gammel mann ble funnet død i en leilighet i Eidskog. Kripos kaller dødsfallet mistenkelig, og de to pågrepne er foreløpig siktet for legemsbeskadigelse med døden til følge.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Politiet fikk melding om dødsfallet lørdag formiddag av avdødes naboer, og Kripos har sendt kriminalteknikere til stedet. Ifølge TV2.no ser Kripos på dødsfallet som mistenkelig.

Avdøde er ennå ikke obdusert, og dødsårsaken skal være uklar. Det skal ikke ha vært noen klart synlige skader på den avdøde, og politiet ser ikke bort i fra at han kan ha dødd av naturlige årsaker.

Dødsfallet inntraff under en mindre sammenkomst i leiligheten. Fire personer skal ha vært til stede, og det ble drukket alkohol. En er innlagt på sykehuset med mindre hodeskader, opplyser politiet i Kongsvinger til Dagbladet.no. Sistemann skal avhøres senere i kveld, og politiet ser ikke i bort i fra at det tas ut flere siktelser i saken.

Begge de siktede, en mann i 60-årene og en i 30-årene, skal ha vært kamerater med avdøde. Begge var beeruset da de ble pågrepet, og skal avhøres først i morgen.

- Det var flere til stede da mannen døde, men vi har ikke fått klarlagt omstendighetene rundt dødsfallet, opplyser jourhavende Siri Brænden ved Kongsvinger politidistrikt til Nettavisen.