To siktet etter mistenkelig dødsfall

Pågrepet ved funnstedet utenfor Kirkenes.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): En mann ble funnet død i Jarfjord om lag 25 kilometer fra Kirkenes sentrum fredag kveld. Mannen ble funnet iført svært lite klær og bar preg av å være utsatt for vold. Politiet karakteriserer dødsfallet som mistenkelig.

Nå er to personer pågrepet og siktet i forbindelse med dødsfallet..

- De ble pågrepet i tilknytning til funnstedet. Det er ikke utarbeidet noen formell siktelse, men de er siktet siden vi måtte gjennomføre en kroppslig undersøkelse av dem, sier politiadvokat Tove Wulff Nilsen i Østfinnmark politidistrikt til Dagbladet.no.

Offeret er ikke formelt identifisert, men antas å være en voksen mann fra området. De to pågrepne er også voksne menn fra området. Politiet ønsker ikke å gi noen ytterligere opplysninger om de pågrepne.

Flyr inn KRIPOS

Politiet skal nå avhøre flere vitner i forbindelse med saken, og har bedt om bistand fra KRIPOS.

- Flyene nordover er fulle, men vi satser på å få Kripos hit lørdag via Finland, sier Wulff Nilsen til NTB.

Politiet ber personer som har relevante opplysninger i saken om å ta umiddelbar kontakt.

Sendes til obduksjon

Den døde vil bli sendt til obduksjon ved Universitetssykehuset Nord-Norge i Tromsø etter at Kripos har gjort ferdig sine undersøkelser på stedet. Normalt vil det ta en uke før den foreløpige obduksjonsrapporten foreligger, ifølge Wullf Nilsen. Hun sier det ikke er sikkert politiet vil uttale seg om resultatene av obduksjonen før den endelige rapporten foreligger.