Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

To siktet etter trusler mot familie i Trondheim

To menn i 20-årsalderen er siktet etter at en mann (30) og gutt (12) ble skadd i en voldsepisode i Trondheim onsdag kveld.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

|||To menn i 20-årsalderen er siktet etter at en mann (30) og gutt (12) ble skadd i en voldsepisode i Trondheim onsdag kveld. En av mennene skal ha hatt besøksforbud mot kvinnen som bodde i huset.

Politiet rykket ut ved 19-tiden etter melding om vold i en privatbolig i Trondheim. Fire menn ble senere pågrepet i en leilighet, etter det politiet omtaler som «uten dramatikk». Ifølge VG Nett skal det være disse mennene som onsdag brøt seg inn i leiligheten hvor 30-åringen, gutten og en kvinne (30) befant seg.

Torsdag morgen ble det kjent at to menn i 20-årsalderen er siktet i saken.

Naboer forteller til Adressa.no at politiet også ved tidligere anledninger har rykket ut til den aktuelle adressen. Politiet opplyser at de involverte er kjenninger av politiet.

Bakgrunnen for voldshandlingene er ikke kjent. En av personene som skal ha deltatt i voldshandlingene har besøksforbud mot kvinnen som bor i huset. Ifølge politiet har de to et avsluttet forhold bak seg.

En 30 år gammel mann og en 12 år gammel gutt ble skadd i hendelsen. Gutten ble skadd da han hoppet fra en veranda i andre etasje, ifølge en nabo. Barnet skal ha blitt truet til å hoppe, opplyser naboen til NTB. 12-åringen pådro seg bruddskader i fallet. Mannen ble trolig stukket med en kniv.

Begge ble sendt til St. Olavs hospital i ambulanse, men er nå utskrevet og avhørt av politiet. (NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media