Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

To siktet for drapsforsøk etter knivstikking i Ski

To personer er siktet for drapsforsøk etter at en mann ble knivstukket i Ski i Akershus onsdag ettermiddag. De fremstilles for varetektsfengsling fredag.

SKI: En person er knivstukket i Ski i Akershus og betegnes som alvorlig skadd etter hendelsen. Video: Ralf Lofstad Vis mer

En mann i 30-årene ble sendt til Ullevål sykehus med alvorlige skader etter at han ble knivstukket i et boligfelt på Finstad i Ski onsdag ettermiddag. Politiet fikk melding om knivstikkingen klokken 16.52.

- Han har blitt påført flere knivstikk, i ryggen og i armen. Han er alvorlig, men ikke livstruende skadd, sier politiadvokat John Skarpeid i Øst politidistrikt til NTB.

En mann i slutten av 30-årene og en kvinne i slutten av 20-årene ble pågrepet på Ski stasjon kort tid etter hendelsen. De stakk fra åstedet på en sykkel i retning mot stasjonen, før de ble pågrepet.

- De er siktet for forsøk på drap. De er godt kjent for politiet fra tidligere, sier Skarpeid.

Knivofferet har forklart bakgrunnen for saken er at han hadde gjeld til en av de to siktede.

Politiet har avhørt tre-fire vitner etter knivstikkingen og gjort flere beslag i saken. De har blant annet hentet inn opptak fra videoovervåking.

All togtrafikk forbi Ski stasjon ble stanset etter hendelsen. Det var ikke mulig å gå av eller på tog ved stasjonen i frykt for at gjerningspersonene skulle ta seg inn på et tog, skriver Aftenposten.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling