To siktet, våpenet funnet

19- og 21-åring i varetekt etter skyting i går.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Har du opplysninger om saken? Kontakt politiet på telefonnummer 02800, eller tips oss på MMS/SMS 2400, ev. e-post 2400@dagbladet.no.(Dagbladet.no): To menn på henholdsvis 19 og 21 år sitter nå i varetekt på Bergen politistasjon etter gårsdagens skytedrama i bydelen Åsane, der en 20 år gammel mann ble skutt og hardt skadd. Også våpenet som ble brukt, ei hagle, er funnet.

20-åringen ble skutt utenfor Harley-Davidsons butikklokaler på Nyborg i Åsane like før klokka 21 i går kveld. Vitner fant den hardt skadde mannen og varslet politiet, som rykket ut til åstedet med store styrker, blant annet den bevæpnede deltagruppa.

Trusler

Et mannlig vitne overhørte en hissig samtale mellom offeret og den antatte gjerningsmannen like før skytingen. Sistnevnte skal ha truet 20-åringen og sagt «Hvis du ikke kommer deg ut av bilen, skyter jeg deg!». Gjerningsmannen stakk fra stedet i en grønn Volkswagen Golf.

- De siktede ble pågrepet seint i går kveld og i natt, og under en av pågripelsene, i Indre Arna, ble det vi antar er våpenet, funnet, opplyser etterforskningsleder Rune Tveit ved Arna og Åsane politistasjon til Dagbladet.no.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer