To sjokkbrekk i Rogaland i natt

Tyver tok seg inn i pelsbutikk og bensinstasjon med bil.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

|||

Tyver tok seg inn i en pelsbutikk og en bensinstasjon i Rogaland ved å kjøre inn inngangsdørene på forretningene natt til mandag. Politiet utelukker ikke at gjerningspersonene er de samme.

Ved 3-tiden natt til mandag kjørte en personbil inn døra på pelsforretningen Madsen Design i Sandnes. Under to timer senere skjedde det samme på en Statoil-stasjon på Vikeså i Bjerkheim kommune.

- Framgangsmåten var lik, så vi utelukker ikke at gjerningspersonene er de samme. Nå driver vi teknisk etterforskning på stedene og annen etterforskning, sier operasjonsleder Tormod Rostøl i Rogaland politidistrikt til NTB.

Det er foreløpig uklart hvor mye som er borte fra forretningene, men fra bensinstasjonen fikk tyvene med seg tobakk.

- Ved det første brekket ble det brukt en sølvgrå stasjonsvogn, muligens av merket Mercedes. En lignende bil ble også observert ved bensinstasjonen i etterkant av dette brekket, sier Rostøl.

Det har ikke vært lignende brekk i området de siste dagene, men slike innbrudd er ikke uvanlige, opplyser politiet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer