Knivstikking:

To skadd etter knivstikking i Kvinesdal

Én person er pågrepet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Like før klokka 05.00 natt til søndag melder politiet i Agder om knivstikking i en bolig i Kvinesdal sentrum.

Politiet skal ha fått melding fra AMK klokka 02.37.

- To personer har blitt flydd til sykehus i Stavanger med ukjent skadeomfang. Én person er foreløpig pågrepet, skriver de på Twitter.

De opplyser også om at det jobbes videre med taktisk og teknisk etterforskning. Mer informasjon om saken vil komme i løpet av dagen.

Knivtrusler

Også i Oslo fikk politiet melding om en knivepisode. Operasjonsleder Marita Aune forteller at det dreier seg om flere fornærmede som skal ha blitt truet med kniv ved Jernbanetorget i Oslo sentrum.

- To personer ble pågrepet i forbindelse med hendelsen. Den ene for trusler med kniv, mens den andre ble pågrepet for vold mot offentlig tjenestemann da han skal ha spyttet på politiet, sier hun til Dagbladet.

Alle de involverte skal være menn i 20- og 30-årene, forteller hun.

Knivaksjon

I løpet av natta har de også bedrevet forebyggende arbeid i Asker og Sandvika sentrum.

- Vi har fått tillatelse på forhånd til å foreta en knivvisitasjon innenfor et bestemt område, og et visst tidsrom, forklarer hun.

Hun opplyser også at slike knivaksjoner foregår i områder - og på et tidspunkt - som pleier å være belastet med den type forhold.

- Det er sånn som vi i utgangspunktet gjør hver helg, forklarer hun.

Vanligvis stopper de både bilister og forbipasserende under slike aksjoner, og Aune opplyser om at det ikke ble gjort funn av kniv i natt.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer