Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

To skadd etter kollisjon på Gran

Kolliderte med en dumper i går kveld.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

|||

To menn i 20-årene ble skadd da de kolliderte med en dumper på riksvei 240 i Gran kommune på Hadeland onsdag kveld.

Personbilen med de to kolliderte med en dumper som sto parkert på en omkjøringsvei i forbindelse med veiarbeid ved Tingelstad.

- Vi vet ikke omstendighetene rundt ulykken. Det var to menn med lokal tilhørighet som satt i personbilen. Den ene satt fastklemt i bilen etter kollisjonen, mens den andre ble tatt ut av bilen med en gang redningsmannskapene kom til stedet, opplyser operasjonsleder Åge Nordland i Vestoppland politidistrikt til NTB.

Den ene mannen ble sendt med luftambulanse til Ullevål universitetssykehus i Oslo, mens den andre ble kjørt med ambulanse til samme sykehus.

Sykehuset opplyser natt til torsdag at tilstanden er stabil for én av de to, en mann på 21 år. Han har pådratt seg skader i hode og ansikt, men omfanget er uavklart. Mannen er til observasjon.

Den andre mannen, en 22-åring, har også fått skader i hode og ansikt, samt bruddskader. Også skadeomfanget for denne mannen er uavklart, men tilstanden er stabil. Også han er under observasjon.

Politiet fikk beskjed om ulykken klokken 22.45 onsdag kveld.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling