Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

To skadd i brann

TRONDHEIM (Dagbladet): - Jeg brenner opp. Jeg brenner opp, skal den 32 år gamle kvinnen ha skreket da det oppsto brann i et hybelhus i Trondheim i går formiddag. Kvinnen ble funnet sterkt brannskadd i gangen utenfor sin egen leilighet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Branndramaet startet ved 11-tida i går formiddag inne i en leilighet i Magnus Berrføtts vei i Trondheim. Ifølge politiet er dette et tidligere bed and breakfast-hotell som er omgjort til hybler og leiligheter.

To skadd

To personer ble alvorlig skadd i brannen: Den 32 år gamle kvinnen og en ennå ikke identifisert mann.

Kvinnen ble funnet i gangen utenfor sin egen leilighet. Hun var sterkt medtatt som følge av store brann- og røykskader.

Mannen ble funnet inne på et toalett i en annen del av bygget.
- Han har trolig prøvd å komme seg ut, men gått feil og kommet inn et rom fullt av røyk, sier vaktleder Ivar Sjaastad ved Trondheim politikammer.

Kritisk

Begge de brannskadde ble kjørt med ambulanse til Regionsykehuset i Trondheim, men ble i går kveld sendt videre til brannskadebehandling i København fordi det var fullt på spesialavdelingen ved Haukeland sykehus i Bergen.

Tilstanden var kritisk for kvinnen. Mannens tilstand var noe bedre, men alvorlig.

Brannen ble slokt i løpet av en halvtimes tid. Den ble begrenset til leiligheten hvor den startet, slik at resten av huset bare fikk røyk- og vannskader.


Årsaken til brannen er ennå ikke kjent, men ifølge politiet er det mye som tyder på at den startet i senga inne i leiligheten som brant.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!