To skadd i eksplosjon i Østfold. Blandet eksplosiv miks - gikk av ved et uhell

To personer ble skadd i en eksplosjon som oppsto da tre kamerater blandet en eksplosiv miks av stoffer i Råde natt til onsdag.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

To personer ble skadd i en eksplosjon som oppsto da tre kamerater blandet en eksplosiv miks av stoffer i Råde natt til onsdag.

- De blandet noen stoffer som de visste kom til å smelle, men så smalt det på feil tidspunkt og kraftigere enn de hadde regnet med, forteller operasjonsleder Tom Sandberg i Østfold politidistrikt til NTB. Han sier det ikke er noe som tyder på at de hadde kriminelle hensikter.

Uhellet skjedde rundt midnatt natt til onsdag, og det var tredjemann som meldte fra om eksplosjonen og kjørte kameratene sine til sykehus.

- Den ene er skadd i beinet, og den andre fikk skader i ansikt og hode, men vi vet ikke hvor omfattende skader det er snakk om, sier Sandberg. De tre mennene er i 20-årene.

Mennene var i lokalet til et firma hvor en av dem er ansatt. Sandberg forteller at et par vinduer er blåst ut og en port er blåst av hengslene. Politiet har vært på stedet og opprettet sak.

(NTB)

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer