FEM STYKKER I VAREBIL: To personer stakk av etter ei ulykke der en toseters varebil krasjet med fem personer ombord. Foto: Lasse Ljung
FEM STYKKER I VAREBIL: To personer stakk av etter ei ulykke der en toseters varebil krasjet med fem personer ombord. Foto: Lasse LjungVis mer

To skadde stakk av etter voldsom krasj i Vestfold

Fem personer satt i varebil registrert for to da bilen kjørte av veien.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Luftambulanse var raskt på stedet. Totalt var det fem personer i bilen - hvorav to skal ha sittet fastklemt etter ulykka. Et politihelikopter skal søke etter de som har rømt fra bilen.

Ulykka ble varslet omkring klokka 1930 i kveld.

I bagasjerommet Bilen er en varebil med to sitteplasser, men det skal ha vært totalt fem personer i bilen da den kjørte av veien. En kvinne i 40-årene som var igjen på stedet, ble brakt til sykehuset i Tønsberg med alvorlige skader.

- Vi fikk først opplysninger om at to av de som hadde forsvunnet, også var alvorlig skadd, men disse viste seg bare å ha lettere skader. Da er vi trygge på at det ikke er noen skadde der ute som trenger hjelp, sier operasjonsleder Petter Aronsen i Vestfold politidistrikt til NTB.

De mistenker at han kan ha kjørt med promille. Kvinnen satt i bagasjerommet da ulykken skjedde.

De fire andre involverte var menn mellom 20 og 40 år.

Var på fest
Politiet antar at tre personer satt i bagasjerommet da bilen kjørte utfor Grøumveien ved Skoppum.

De som satt igjen i bilen opplyste at to av de som var forsvunnet, var alvorlig skadd. Dette avkrefter Aronsen klokka 22.15.

- Vi har navnene på alle som var i bilen, og vi har snakket med alle , men ikke sjåføren. De som satt i bilen har opplyst at de var på vei fra en fest i skogen like ved, sier Aronsen til Dagbladet.

Politiet har fått bragt på det rene at sjåføren ikke er alvorlig skadd, og prøver nå å få kontakt med ham.