To skutt i nye Ferguson-opptøyer

Nye sammenstøt i natt.

ARRESTERT: Det kom i natt til nye sammenstøt mot demonstranter og politi i Ferguson. Noen demonstranter ble også arrestert. AP Photo/Charlie Riedel
ARRESTERT: Det kom i natt til nye sammenstøt mot demonstranter og politi i Ferguson. Noen demonstranter ble også arrestert. AP Photo/Charlie Riedel Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

FERGUSON (Dagbladet): Siden en politimann i Ferguson i Missouri lørdag for en drøy uke siden skjøt og drepte den ubevæpnede afroamerikanske Michael Brown, har det kommet til en rekke voldelige sammenstøt mellom demonstranter og politiet.

Dagbladet er til stede i Ferguson og var vitne til at det amerikanske heimevernet rullet inn med militære kjøretøyer for å bistå politiet i den stadig mer eksplosive situasjonen. Lenge var demonstrasjonene fredelige mens tungt bevæpnet politi tok stilling. Ved 6-tida norsk tid kom det til sammenstøt og politiet nølte ikke med å bruke tåregass mot demonstrantene.

På morgenkvisten norsk tid bekreftet også politiet overfor CNN at en person er skutt, men detaljene rundt denne hendelsen er foreløpig uklare.

- To demonstranter er skutt og kjørt til sykehus. Det var ikke noe politi involvert i disse episodene, sier politisjef Ron Johnson til TV-kanalen.

Han sier at det var utrygt i området i natt, og at det ikke kan fortsette slik. Johnson mener natta var utrygg både for demontranter og politifolk.

Gråter Mange beboere er svært opprørte.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer