To småbarn funnet døde i Sverige. Nå er foreldrene mistenkt for uaktsomt drap

I Jönköping fylke, sør i Sverige.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): Et foreldrepar i Jönköping fylke sør i Sverige er pågrepet og mistenkt for uaktsomt drap etter at deres to små barn ble funnet døde natt til søndag.

Det melder svenske Aftonbladet.

Det var natt til søndag at en ambulanse ble tilkalt til boligen i Jönköping fylke hvor paret med barna bor. Livreddende førstehjelp ble ifølge avisa iverksatt på et av barna, men livet sto ikke til å redde.

Barna skal ifølge avisa ikke ha dødd på samme tid. Det skal ha vært utslagsgivende for at politiet fattet mistanke mot foreldrene.

Foreldrene nekter for at de skal ha gjort noe kriminelt, og hevder ifølge Aftonbladet at barna døde av ukjente årsaker mens hele familien skal ha sovet i samme seng.

- Jeg har pratet med min klient. Vi har ikke kommet så langt ennå at jeg vet hvordan hun stiller seg anklagene, men hun føler seg ekstremt dårlig, sier Mikael Svegfors, morens forsvarer til Aftonbladet.

Politiet er på sin side sparsomme med opplysninger.

- Det skal være to små barn som har dødd. Vi har to mistenkte som er pågrepet mistenkte for uaktsomt drap. Det er mulig statusen endrer seg, sier Fredrik Kliman, pressetalsperson for politiet til Aftonbladet.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer