Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

To småjenter angrepet av gråhåret knivmann i Levanger

- Vi ser alvorlig på dette, sier politiet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): To jenter på henholdsvis 11 og 13 år har forklart at de i kveld ble angrepet av en gråhåret mann med kniv i Levanger. Nord-Trøndelag politidistrikt har satt store ressurser inn i etterforskningen.

Blødde - Vi fikk melding klokka 19.27. De to jentene er ikke blitt formelt avhørt ennå, men vi fester lit til det de har forklart. Vi ser alvorlig på dette, sier operasjonsleder Lars Letnes til Dagbladet.

Letnes forteller at den eldste jenta blødde fra en arm da hun og venninna ble funnet av en forbipasserende ved den såkalte eplehagen i bydelen Staup.

- De har fortalt at en mann kom og skremte og/eller truet dem, slik at den yngste jenta falt og vrikket foten. Da venninna kom til for å hjelpe, trakk mannen en kniv og rispet henne i armen, sier han.

Signalement - Begge fikk helsehjelp på stedet, før de ble fraktet til Sykehuset Levanger for oppfølging. Foreldrene er også varslet, sier operasjonslederen, som har følgende signalement på overfallsmannen:

- Jentene har beskrevet ham som «en eldre mann» med grått hår og skjegg. Han hadde på seg ei grønn- og svartstripet lue, svart jakke, grønn genser og ei slitt dongeribukse.

Politiet leter nå med hund etter mannen. Samtidig sjekkes aktuelle kjenninger av politiet.

Folk med opplysninger i saken kan ringe politiets fellesnummer 02800.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media