To sølvgutter tok fyr under konsert

- Begge var rolige og lot seg ikke affisere. Vi setter det på kontoen for pyroeffekter.

HÅRET TOK FYR: Under en konsert i Lørenskog Kulturhus i går ble håret til to av koristene antent av stearinlys. Bildet er fra et tidligere arrangement i Oslo Rådhus. Arkivfoto: Fredrik Varfjell / NTB scanpix
HÅRET TOK FYR: Under en konsert i Lørenskog Kulturhus i går ble håret til to av koristene antent av stearinlys. Bildet er fra et tidligere arrangement i Oslo Rådhus. Arkivfoto: Fredrik Varfjell / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Sølvguttenes konsert i Lørenskog kulturhus i går ble nok noe mer «lys-tig» enn arrangørene hadde forespeilet. For midt under konserten klarte to av de unge sangerne å sette fyr på sitt eget hår.

- Guttene holder levende lys i hendene, og når de får applaus bukker de. Da tar de lyset til side, så de blir ikke antent av sitt eget lys. I går ble imidlertid håret til to av guttene antent av lyset til personen som stod ved siden av eller bak dem, sier markedsleder for Sølvguttene, Hans Petter Stub til Dagbladet.

Han beskriver hendelsen som udramatisk og sier det ikke er første gangen i Sølvguttenes historie at dette har skjedd.

- Det er noe som skjer innimellom - og det går alltid fint. Hår er lett antennelig, men det brenner jo ikke, så flammene slokker av seg selv med en gang, sier han.

- Men det kan kanskje oppleves som litt dramatisk der og da for publikum, så vi kan jo sette det på kontoen for pyroeffekter, tilføyer han.

Stub forteller at ingen av guttene som i går fikk påtent håret sitt ble skadd eller på andre måter preget av hendelsen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer