To søstre døde på Phi Phi- øyene

Politiet mistenker at de ble forgiftet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): De to canadiske søstrene Audrey (20) og Noemi Belanger (26) ble funnet på hotellrommet sitt av rengjøringspersonalet fredag.

Da hadde der trolig ligget døde i 12 timer. De unge kvinnene døde tilsynelatende av kraftige brekninger, skriver den svenske avisa Aftonbladet.

- En vaskehjelp banket på døra, men fikk ikke noe svar, forklarer Siwa Saneham i politiet på øya til Phuket Gazette.

Var på rommet De to søstrene sjekket inn på hotellet Phi Phi Palms Residence på hoverøya i det thailandske turistparadiset tirsdag. Øyene ligger i Sør-Thailand, mellom Phuket og fastlandet og lokker store mengder turister hvert år.

- De forlot hotellet og gikk ut, men kom tilbake til rommet samme kveld. Men hele onsdagen tilbrakte de på rommet, sier Saneham.

Da vaskehjelpen banket på og ikke fikk noen respons innenfra rommet, trodde hun bare de ro kvinnene hadde behov for mer hvile. hun gikk derfor ikke inn i rommet.

Heller ikke fredag fikk hun noen svar da hun banket på døra. Hotelledelsen bestemte seg derfor for å låse opp døra med en hovednøkkel.

- Det var oppkast overalt, og begge kroppene viste tegn på samme type skader. De hadde en spesifikk type hudskader og hadde blødd fra tannkjøttet. Både finger- og tånegler var helt blå, sier politiinspektør Col Rat Somboon.

Flere likhetstrekk Ifølge politiet på øya tyder de første undersøkelsene på at kvinnene hadde ligget døde i rundt 12 timer da de ble funnet. Politiet tror dødsfallene skyldes en slags forgiftning og etterforsker saken videre.

I 2009 døde to turister - én norsk og en amerikansk - på Phi Phi-øyene. Enda en norsk kvinne ble svært syk, men overlevde. Saken hadde mange likhetstrekk med disse dødsfallene, men ble aldri oppklart.

De første rapportene fra legene tydet på at alle tre ble forgiftet gjennom noe de hadde spist eller drukket.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer