To søstre døde på Phi Phi- øyene

Politiet mistenker at de ble forgiftet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): De to canadiske søstrene Audrey (20) og Noemi Belanger (26) ble funnet på hotellrommet sitt av rengjøringspersonalet fredag.

Da hadde der trolig ligget døde i 12 timer. De unge kvinnene døde tilsynelatende av kraftige brekninger, skriver den svenske avisa Aftonbladet.

- En vaskehjelp banket på døra, men fikk ikke noe svar, forklarer Siwa Saneham i politiet på øya til Phuket Gazette.

Var på rommet De to søstrene sjekket inn på hotellet Phi Phi Palms Residence på hoverøya i det thailandske turistparadiset tirsdag. Øyene ligger i Sør-Thailand, mellom Phuket og fastlandet og lokker store mengder turister hvert år.

- De forlot hotellet og gikk ut, men kom tilbake til rommet samme kveld. Men hele onsdagen tilbrakte de på rommet, sier Saneham.

Da vaskehjelpen banket på og ikke fikk noen respons innenfra rommet, trodde hun bare de ro kvinnene hadde behov for mer hvile. hun gikk derfor ikke inn i rommet.

Heller ikke fredag fikk hun noen svar da hun banket på døra. Hotelledelsen bestemte seg derfor for å låse opp døra med en hovednøkkel.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer