To svensker omkom i turistbussulykke i Mexico

To svensker og åtte amerikanere er blant dem som mistet livet i en bussulykke i Mexico tirsdag.

ULYKKE: Tolv mennesker mistet livet og 18 ble skadd da en buss med turister kjørte av veien og veltet i Mexico tirsdag. Foto: Novedades de Quintana Roo / AP / NTB scanpix
ULYKKE: Tolv mennesker mistet livet og 18 ble skadd da en buss med turister kjørte av veien og veltet i Mexico tirsdag. Foto: Novedades de Quintana Roo / AP / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

I tillegg omkom en canadisk statsborger samt turistenes mexicanske guide. 20 personer ble skadd.

Den norske ambassaden i Mexico har arbeidet med å få klarhet i om nordmenn er berørt av ulykken, men Utenriksdepartementet opplyser til NTB at de ikke har fått informasjon om at nordmenn var involvert.

To menn fra Sverige er blant de skadde, men skadene er ikke livstruende får TT oppgitt hos det svenske utenriksdepartementet.

Passasjerene kom fra cruiseskipene Celebrity Equinox og Serenade of the Seas. De var på dagsutflukt til maya-ruinene ved byen Chacchoben sør på Yucatán-halvøya i Mexico da ulykken skjedde.

Årsaken til ulykken er foreløpig ikke kjent.

(NTB)

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer