Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

To tatt etter ran i Sandefjord

Fire til fem personer ranet Esso i Kilengaten.

 Leter fortsatt: Politiet har tatt to 19åringer etter ranet i Sandefjord. Foto: Lasse Jung/nyhetsfoto
Leter fortsatt: Politiet har tatt to 19åringer etter ranet i Sandefjord. Foto: Lasse Jung/nyhetsfoto Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Rundt halv åtte i kveld fikk politiet i Vestfold inn melding om at Esso i Kilengata i Sandefjord hadde blitt ranet.  

- Vi leter nå etter flere personer som var med å rane bensinstasjonen. En person bevepnet med kniv kom først inn på stasjonen og truet betjeningen. Så skal de andre ha kommet inn, hvor en av personene holdt en pistollignende gjenstand. Ingen skal ha blitt skadet etter hva vi har fått melding om, sier operasjonsleder Paul Bergan til Dagbladet.  

Væpnet politi har nå søkt i området etter ranerne, og så langt er to personer pågrepet.

- Vi har tatt to menn som begge er i 19årsalderen. begge er tidligere kjenninger av politiet. Ingen av de pågrepne hadde på seg våpen av noe slag, sier operasjonsleder.  

Etter hva Dagbladet erfarer fikk ranerne med seg et større pengebeløp.  

Politiet i Vestfold har hatt nok å stri med i ettermiddag. Tidligere måtte de rykke ut for å få kontroll over håndballfans som skapte kvalme i Larvik.  

Buducnost-fansen skal ha ranet til seg varer både på Torp flyplass, men også i butikker i Larvik. Politi har holdt tilhengerne under oppsikt i Arena Larvik.

en person kom inn og truet betjeningen, så kom inn 4 til.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media