Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

To tatt for overfall på svensk tv-kjendis

Svensk politi har arrestert to menn mistenkt for å stå bak forrige ukes overfall på Mark Levengood, progamleder og samboer til den folkekjære komikeren Jonas Gardell.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Mennene på 21 og 23 år ble arrestert på mandag, og er mistenkt for grov mishandling og forsøk på grov mishandling, melder det svenske nyhetsbyrået TT. Begge regnes som aktive nynazister, og har blitt tiltalt for vold flere ganger tidligere.

Det var i Mora sentrum at Mark Levengood forrige tirsdag ble slått ned og sparket gjentatte ganger før han greide å stikke av. Han måtte på sykehus, men skal ikke ha blitt alvorlig skadd.

Levengood jobber som programleder i svensk tv, og er samboer med den kjente svenske komikeren Jonas Gardell, som flere ganger har opptrådt i Oslo til strålende ovasjoner og kritikerjubel.

KJÆRESTEN OVERFALT: I forrige uke ble kjæresten til Jonas Gardell slått ned. Nå er to nynazister mistenkt for ugjerningen arrestert.