To tatt for trafficking

Skal ha fått fem brasilianske kvinner til å selge sex fra Oslo-leilighet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): For 14 dager siden ble to menn, 35 og 33 år, pågrepet og siktet av Oslo-politiet. Begge er siktet for menneskehandel og hallikvirksomhet. Politiet mener at de siktede har fått, eller medvirket til å få, minst fem brasilianske kvinner til å selge sex fra en leilighet i Rådhusgata i Oslo.

– Jeg kan bekrefte at to menn er siktet i saken, men det er viktig å understreke at vi fortsatt er tidlig i etterforskningen. Vi mener de har organisert prostitusjonsvirksomhet fra Norge. Noen av kvinnene er kommet direkte fra Brasil, mens andre har vært innom Spania, sier politioverbetjent Øyvind Nordgaren ved Oslo politidistrikt. Han er leder for spesialgruppa mot trafficking, den såkalte STOP-gruppa.

«Operasjon Amor»

Politiets aksjon mot det brasilianske prostitusjonsmiljøet har fått navnet «Operasjon Amor». De prostituerte skal ha annonsert for sine tjenester på et kjent eskortenettsted i Norge.

Over uker skal politiet ha spanet på den ene av de siktede, en 35-åring med nigeriansk opprinnelse. 7. november skal han ha hentet brasilianske prostituerte på Gardermoen og fraktet de til leiligheten i Oslo sentrum.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer