To tenåringsjenter pågrepet etter at brannmann døde

Rykket ut til brennende bygg i Manchester.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Politiet i Manchester har pågrepet to 15 år gamle jenter etter at brannmannen og tobarnsfaren Stephen Hunt døde etter å ha forsøkt å slukke en brann i sentrum av byen.

Det skriver Sky News.

- Vi har allerede pågrepet to mindreårige i forbindelse med brannen, og etterforskningen fortsetter, sier brannsjef Steve McGuirk, ifølge TV-kanalen.

De to jentene sitter nå i avhør, ifølge Manchester-politiet.

- Vi forventet aldri å miste en kollega på denne måten, og det understreker risikoen våre brannmenn utsetter seg for hver eneste dag, for å holde samfunnet vårt trygt, sier McGuirk.

Politiet opplyser at Hunt selv var far til to tenåringsjenter, og at det hendelsen er «veldig fersk».  De har derfor ikke mye informasjon om hva som skjedde da Hunt døde.

Det er foreløpig ukjent hva som forårsaket brannen, som blusset opp i et lokale hvor kjemikalier til hårprodukter ble lagret, ifølge Sky News.

- Det er for tidlig å si noe om hva som forårsaket at han døde. Det ser ikke ut til at bygningen kollapset eller at han falt gjennom etasjene. Det er snakk om massive, ville flammer og en plutselig varme.

Mer enn 200 forretninger skal være skadd i brannen.