To terrorister drept ved konserthall i Paris

100 gisler skal være drept.

TO DREPT: Fransk politi aksjonerte natt til lørdag mot konsertsalen Bataclan i Paris. To terrorister ble drept i aksjonen.Foto: Reuters / Philippe Wojazer
TO DREPT: Fransk politi aksjonerte natt til lørdag mot konsertsalen Bataclan i Paris. To terrorister ble drept i aksjonen.Foto: Reuters / Philippe WojazerVis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Politiet aksjonerte mot konserthallen Bataclan ved 00.30-tida natt til lørdag. Politiaksjonen i konserthallen Bataclan i Paris er avsluttet og to angripere er drept, ifølge BFMTV.

Nyhetsbyrået AFP melder at rundt 100 gisler er drept på Bataclan. Opplysningene kommer fra ikke navngitte politifolk og er ikke offisielt bekreftet.

Politiet meldte fredag kveld at den sentrale konsertsalen Bataclan var åsted for en gisselaksjon. Terrorister skal ha tatt rundt 100 gisler.

- De hadde tid til å lade flere ganger. Det var ekstremt brutalt, melder Julien Pierce, en journalist for d'Europe som var i salen. 

Det var det amerikanske bandet Eagles of Death Metal som hadde konsert på Bataclan i kveld. Ifølge bandets Facebook-hjemmeside prøver managementet å få oversikt over musikerne og crewet.

- Tankene våre er med alle involvert i denne tragedien, skriver de.

Saken oppdateres!