To til sykehus etter knivstikking i Oslo

Slagsmål mellom to menn på Sinsen lørdag. En ble knivstukket i halsen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Politiet i Oslo fikk klokka 14.07 melding om slagsmål med kniv på Sinsen.

Da de kom på stedet fikk de kontroll på de involverte.

- Den ene hadde fått et knivstikk i halsen, og den andre hadde mindre skader. Ambulansen på stedet vurderte å sende begge to til Ullevål sykehus, sier Cathrine Sylju, operasjonsleder i Oslo-politiet.

Operasjonslederen sier at de ikke kjenner tilstanden til de involverte, heller ikke hva slags relasjon de har. Begge er menn - der en er i slutten av 40-åra og den andre i 20-åra. Det var førstnevnte som fikk knivstikk i halsen.

Politiet opplyser at de har beslaglagt en tapetkniv på stedet.

Hendelsen skal ha skjedd utenfor en leilighetsoppgang i Sinsenveien. Politiet jobber nå med å avhøre vitner på stedet.

Det var VG som først omtalte saken.

- Den ene mannen er lettere skadd og utskrevet fra Ullevål sykehus. Helsetilstanden til den andre mannen, som fortsatt ligger på sykehuset, er foreløpig ukjent. Men det er ingen indikasjon på at han er alvorlig skadd, opplyser vaktleder Trine Mårstøl ved krimvakta i Oslo til NTB lørdag kveld.

De to vil bli avhørt når helsetilstanden til mannen tillater det, og politiet vil foreløpig ikke ut med detaljer om hendelsesforløpet.

Politiet opplyste til NTB at de har opprettet sak og kommer til å etterforske hendelsen videre.

Det var en forbipasserende som meldte ifra til politiet om hendelsen. Politiet tror ikke det var flere involvert i hendelsen enn de to, som antas å ha kranglet seg imellom