FUNNET PÅ GATA:  Den 52 år gamle firebarnsfaren Mohammed Arshad ble funnet med store skader like ved sitt hjem på Manglerud. Han døde samme natt. Foto: Daniel Laabak
FUNNET PÅ GATA: Den 52 år gamle firebarnsfaren Mohammed Arshad ble funnet med store skader like ved sitt hjem på Manglerud. Han døde samme natt. Foto: Daniel LaabakVis mer

To tilståelser i drapssaken på Manglerud

Erkjenner medvirkning til legemsbeskadigelse med døden til følge.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

To av de siktede etter drapet på Manglerud i fjor høst har endret forklaring. De to har knyttet seg til handlingen og har forklart seg om hendelsesforløpet, opplyser politiadvokat Hans-Christian Ingebrigtsen til Aftenposten.

De to har imidlertid ikke innrømmet noe drap og etterforskningen er ikke avsluttet.

- De to nekter fortsatt straffskyld for drap, men som det fremgår av fengslingskjennelsene, erkjenner de medvirkning til legemsbeskadigelse med døden til følge. Dette er nytt siden disse to hittil har nektet ethvert kjennskap til drapet, sier Ingebrigtsen til Aftenposten.

Natt til lørdag 28. september ble firebarnsfaren Mohammed Arshad (52) funnet liggende med store skader på gaten like ved sitt hjem på Manglerud. Han døde samme natt.

Den tredje mistenkte som sitter varetektsfengslet, siktet for drapet, nekter fortsatt for at han har noe som helst med dødsfallet å gjøre. En fjerde siktet er fortsatt på frifot i utlandet. Ifølge en av fengslingskjennelsene fra Oslo tingrett skal fjerdemann befinne seg i Pakistan.

(NTB)