Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

To tyskere forsøkte å smugle 341 kilo andekjøtt inn i Norge

Påsto det hele var en gave.

STOPP: Lørdag ble to tyske statsborgere stoppet på Svinesund,  Ved kontroll av lasterommet i bilen ble det avdekket et større antall esker med andekjøtt. Opptellingen viste at det var 31 esker hver med 11 kilo andekjøtt. Foto: Tollvesenet / NTB scanpix
STOPP: Lørdag ble to tyske statsborgere stoppet på Svinesund, Ved kontroll av lasterommet i bilen ble det avdekket et større antall esker med andekjøtt. Opptellingen viste at det var 31 esker hver med 11 kilo andekjøtt. Foto: Tollvesenet / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Flere hundre kilo andekjøtt skulle være en gave, påsto de to tyskerne som ble stoppet på Svinesund. Det trodde ikke tollerne et kvekk av.

Det var lørdag 8. november at de to ble stoppet i en tyskregistrert liten lastebil. Ved kontroll av lasterommet avdekket tollerne 31 esker med 11 kilo andekjøtt i hver.

Litt i overkant av hva som er vanlig å gi i gave, mente tollerne, som mistenkte at kjøttet nok heller var ment for videresalg. Hele partiet ble beslaglagt, og tyskerne ble tatt hånd om av politiet, ifølge toll.no.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media