Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

To ukers varetekt for 37-åring

Den 37 år gamle bilføreren fra Vågå ble i dag fremstilt for varetektsfengsling siktet for uaktsomt bildrap på Asle Myrvoll. Politiet har gjort funn på mannens bil som kan stamme fra påkjørelsen i Vågå natt til forrige søndag.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Politiet ber om fengsling i to uker, med brev- og besøkskontroll i en av ukene. Mannen ble fremstilt for varetektsfengsling i Nord-Gudbrandsdal forhørsrett i Vågå i dag.

Vagværen er siktet for å ha kjørt på og drept Asle Myrvoll (30) på riksvei 15 ved Vågåmo søndag morgen for en drøy uke siden.

Et vitne så 37-åringen ligge og sove i bilen sin på Langmyrene ved Vågå morgenen etter at Myrvoll ble drept. Den påfølgende uken skal mannen ha oppholdt seg hos slektninger i Oslo-området, før han meldte seg for politiet tidlig lørdag morgen.

Vagværen skal ha vært sterkt beruset den aktuelle natten, og husker derfor lite. Han var svært nedbrutt da han meldte seg for politiet.

(NTB)

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!