Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

To unge bil-drept

To ungdommer i 18-årsalderen ble drept momentant i en kollisjon i Kolltveittunnelen utenfor Bergen i går kveld. Bilulykken var en av seks på regnværsføret i Bergensområdet på fredag.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Ulykken skjedde ved 22.50-tiden på riksvei 555 inne i Kolltveittunnelen. Tunnelen ligger cirka 20 minutter utenfor Bergen sentrum og i 1995 skjedde det en nesten identisk ulykke på samme sted. Også da omkom to personer.

- De to ungdommene som ble drept var trolig en mann og en kvinne i 18-års alderen. Bilen de kjørte var en Mercedes, sier Gustav Landro, vakthavende ved Fjell og Sund lensmannskontor.
Politiet hadde i natt ikke klart å identifisere de omkommene etter den kraftige kollisjonen. En mann som befant seg i den andre bilen ble skadd og fraktet med ambulanseheliokopter til Haukeland sykehus. Etter det politiet erfarer skal det gå bra med ham.

Arbeidet med å bringe de omkommene ut av bilvraket tok lang tid og tunnelen ble holdt stengt flere timer i natt.

Det skjedde flere bilulykker i Bergensområdet i går. En 60 år gammel kvinne ble alvorlig skadd i en kollisjon i Bønes utenfor Bergen fredag ettermiddag.
Ulykken skjedde kvinnen skulle kjøre ut på Strømmeveien som er en forkjørsvei. Kvinnen fikk alvorlige hodeskader i sammenstøtet. Kvinnens tilstand var fredag kveld stabil opplyses det ved Haukeland sykehus.

Ved Åsane ble en mann hardt skadet etter at han ble påkjørt av en kvinnelig sjåfør. Og på Askøy ble en person påkjørt bakfra og fikk wiplashskader. Også i Bergen sentrum var det flere kollisjoner med mindre skader.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling