To unge briter drept på thailandsk ferieøy

Thailandsk politi har slått en jernring rundt den lille thailandske ferieøya Koh Tao.

BRUTALT DREPT: En britisk kvinne (23) og en britisk mann (24) ble i dag morges funnet brutalt drept på den lille thailandske ferieøya Koh Tao. Foto: REUTERS/Stringer/Scanpix
BRUTALT DREPT: En britisk kvinne (23) og en britisk mann (24) ble i dag morges funnet brutalt drept på den lille thailandske ferieøya Koh Tao. Foto: REUTERS/Stringer/ScanpixVis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet) En 24 år gammel mann og en 23 år gammel kvinne fra England ble funnet drept på stranda på ferieøya Koh Tao i dag morges, melder Daily Mail.

Det er satt opp politikontroller på alle kaier på øya inntil eventuelt mistenkte pågripes.

Politiet ønsker å komme i kontakt med en britisk mann, skriver Daily Mail. Vedkommende skal ha vært en venn av den drepte 24-åringen, men er nå forsvunnet.

Politiet tror denne vennen forlot øya og dro til Bangkok med en tidlig ferje i dag.

Blodig hakke Ofrene skal ha blitt funnet om lag 30 meter fra bungalowen de bodde i.

Begge var nakne da de ble funnet, og begge hadde skader i hodet. Det blir også antydet at kvinnen kan ha blitt voldtatt.

En blodig hakke ble funnet 35 meter fra dem, opplyser en lokal politimann, ifølge NTB.

Strandfest Odfrenes identitet er foreløpig ikke offentliggjort. Kvinnen er fra Great Yarmouth, Norfolk og reiste sammen med tre andre venner. Mannen er fra Jersey.

- Vi vet ikke hvem den mistenkte er, men vi har snakket med flere vitner som kan gi oss noen tips, sier Mr. Kiattapong i det lokale politiet.

Drapene ser ut til å ha skjedd i forbindelse med en fest på stranda, skriver Daily Mail. Rundt 50 personer deltok på festen.

Dagbladet følger saken.