Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

To væpna bankran

Setskog Sparebank i Aurskog Høland ble ranet av to personer i 08.30-tida. Like etterpå slo en sykkelraner til i Bodø.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Politiet fikk ransmeldinga fra Setskog Sparebank klokka 08.33 og er på stedet og foretar undersøkelser og avhører vitner.

- Ingen kom til skade under ranet, sier vaktsjef Trond Aune ved Romerike politidistrikt.

Det er ikke kjent hvor mye penger ranerne fikk med seg da de kjørte fra stedet i en Toyota varebil. Bilen ble satt i brann to kilometer unna i retning Rømskog. Gjerningsmennene kjørte trolig fra stedet i en ventende bil.

Banken var i ferd med å åpne da to frakkekledte menn med finlandshetter slo til. En hadde noe som liknet på en pistol mens det andre våpenet trolig var et automatgevær. I 12-tida var mennene fortsatt på frifot.

I morgentimene ble også en sparebank i Bodø ranet. Sparebank 1 Nord-Norges filial på Tverlandet ble ranet av en mann med håndvåpen.

- Mannen hadde på seg jakke med hette, og forsvant fra stedet på sykkel, sier jourhavende jurist Viggo Nikolaisen i Salten politidistrikt til NTB.

De ansatte kom ikke fysisk til skade under ranet som skjedde i 09-tida. Raneren skal ha kommet seg unna med 6.000 kroner, opplyser politiet.

Hele Norges coronakart