Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

To vogntog kolliderte front mot front

Begge sjåførene omkom.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Interaktivt kart: GOOGLE MAPS

(Dagbladet.no): Begge sjåførene omkom i en voldsom front-mot-front-kollisjon mellom to vogntog i Østerdalen i kveld.

- Meldingen om ulykken kom inn klokka 18.53. Kollisjonen skjedde på riksvei 3 ved Høyegga, 30 kilometer sør for Alvdal, opplyser operasjonsleder Hans Eng ved Hedmark politidistrikt til Dagbladet.no.

Det ene kjøretøyet var norsk, det andre var dansk.

- Den ene traileren har kommet over i den andres kjørefelt. Det ser ikke bra ut på åstedet, det er et sorgens kapittel, sier en rystet operasjonsleder, og forteller at den tett trafikkerte gjennomfartsåren mellom Oslo og Trondheim nå er helt stengt, og trolig ikke blir åpnet igjen i dag.

- Vi arbeider med å skilte en omkjøringstrasé, men ser helst at gjennomfartstrafikanter bruker E6 gjennom Gudbrandsdalen; omkjøringsveien er ikke dimensjonert for tett trafikk, sier Eng og opplyser at havarikommisjonen for samferdsel og tekniske etterforskere fra politiet er på stedet.

- Så langt vet vi ingenting om årsaken til kollisjonen, sier operasjonsleder Hans Eng til Dagbladet.no.

VOLDSOM ULYKKE: To personer omkom i en kollisjon mellom to vogntog på Rv 3 like sør for Alvdal søndag kveld. Foto: MALIN HAGEN RØE/Østlendingen/Scanpix
VOLDSOM ULYKKE: To personer omkom i en kollisjon mellom to vogntog på Rv 3 like sør for Alvdal søndag kveld. Foto: MALIN HAGEN RØE/Østlendingen/Scanpix Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media