Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

To vogntog sto i full fyr i Lier

EKSPLOSJON: Det har vært en eksplosjon i forbindelse med en brann i to vogntog i Lier. Foto: Vegard M. Aas / Presse30.no
EKSPLOSJON: Det har vært en eksplosjon i forbindelse med en brann i to vogntog i Lier. Foto: Vegard M. Aas / Presse30.no Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Seint torsdag kveld brøt det ut brann i to vogntog på et industriområde i Lier i Buskerud.

«Det brenner i to vogntog. Vært eksplosjon på stedet. Politiet ber publikum holde seg borte fra området», skriver politiet i Sør-Øst på Twitter.

- Brannvesenet har nå god kontroll på brannen i vogntogene. Det er for tidlig å si om det er noe skade på bygningen på siden, sier operasjonsleder Christian Gulli ved Sør-Øst politidistrikt til Dagbladet klokka 00.20 natt til fredag.

Bilene sto parkert utenfor Mester Grønn på Lierskogen, og tilhører også bedriften.

- Vi har ikke hatt kontakt med sjåfører eller firma ennå. Det er ikke observert noen personer der oppe, sier Gulli.

Det er heller ikke meldt om personskade, ifølge operasjonslederen.

Angående eksplosjonen sier Gulli at det var brannvesenet som meldte fra om at det hadde vært en eksplosjon, men at det på nåværende tidspunkt er uvisst hva som har eksplodert.

Like over klokka 01 melder politiet at brannen er slukket. Bygningen til Mester Grønn skal ha blitt litt skadet, og det skal ha kommet en del røyk inn i lokalene.