Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

To voksne og to barn funnet døde i Stavanger

Vaskehjelpen fant først en lapp. Deretter fant hun familien drept på badet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

STAVANGER/OSLO: (Dagbladet.no): Fire personer er funnet døde i et bolighus i på Storhaug i Stavanger. Alle fire tilhører samme familie - to voksne, en kvinne og en mann, og to barn.

De fire ble funnet døde ved 13-tida i ettermiddag. Huset ligger ikke langt fra Godalen skole, og bare et steinkast fra en brannstasjon.

Vet du noe om saken? Tips Dagbladet.no på 2400@dagbladet.no eller på SMS/MMS til 2400.
Politiadvokat Karsten Monsen bekreftet på en pressekonferanse klokka 15.30 i ettermiddag at de døde fortsatt befinner seg inne i leiligheten. En time senere ble det første liket fjernet fra åstedet.

Han bekrefter overfor Dagbladet.no at vaskehjelpen fant en lapp i huset da hun kom på jobb. Stavanger Aftenblad opplyser at teksten på lappen var «Vi ligger på badet. Ring politiet». Kvinnen kontaktet deretter politiet.

Monsen opplyser at vaskehjelpa foreløpig ikke er avhørt.

Ble funnet på badet

Det ble funnet to voksen og to barn på badet i huset.

Monsen ønsker ikke å bekrefte alder på hverken de voksne eller barna, eller opplyse hvor gamle de som bodde i leieligheten var.

image: To voksne og to barn funnet døde i Stavanger

- Før vi har identifisert dem med sikkerhet, kan jeg ikke bekrefte alder. Vi må først ha tilbakemelding med sikkerhet med hvor gamle de er, sier Monsen til Dagbladet.no.

Politiet vet heller ikke når de fire siste ble sett i live.

- Vi vet ikke når familien sist ble sett i live, og kan dermed ikke si hvor lenge de har ligget der, sier Monsen på en pressekonferanse på Politihuset i Stavanger.

Overfor Dagbladet.no utdyper han at de vil anlegge en bred etterforskning, både taktisk og teknisk.

- Vi regner ikke med at dette blir klart i dag, sier Monsen.

Holder alle muligheter åpne

Han utelukker ikke at det kan være snakk om at en av de voksne har drept de tre andre i familien, og så tatt livet av seg selv.

- Vi holder alle muligheter åpne og etterforsker bredt. Å gå ut veldig tidlig å si at det er en familietragedie, er litt galt. Vi kan bekrefter at det er ting som kan tyde på det, sier Monsen. 

Politiførstebetjent Sveinung Ihle sa til Dagbladet.no tidligere i ettermiddag at politiet så på saken som en familietragedie. Ihle var på åstedet sammen med flere kriminalteknikere.

Politiet vil heller ikke si om familien bodde i huset der de ble funnet drept. De vil heller ikke si noe om eventuelt drapsvåpen.


Dagbladet.no kommer med mer.

HOLDER ALLE MULIGHETER ÅPNE: Politiadvokat Karsten Monsen.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!