Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

To voldtektssiktet etter Frp-fest

Etter at et lokallag i Fremskrittspartiet hadde jubileumsfest i helgen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Politiet i Hedmark har startet etterforskning i saken og siktet to personer for voldtekt, etter at et lokallag hadde jubileumsfest i helgen. Det skriver VG.

To siktet - Politiet har mottatt melding om en voldtekt, og ut fra det så har vi startet etterforskning av saken. To personer er tatt inn og avhørt, og begge har nå status som siktet, sier kriminalsjef Rune Otterstad i Hedmark politidistrikt.

Jubileumsfesten ble holdt fredag kveld. Lederen i lokallaget ønsker foreløpig ikke å uttale seg om saken.

- Tragisk sak Leder for Fremskrittspartiets organisasjonsutvalg Helge André Njåstad sier til NTB mandag at dette først og fremst er en tragisk sak for de involverte og at han ikke vil bidra til å gjøre det verre for dem.

- Vi er gjort kjent med at det foreligger en anmeldelse av en voldtekt etter en fest fredag. Jeg er også gjort kjent med at politiet skal ha innledet etterforskning i saken og kan på nåværende tidspunkt ikke kommentere saken utover dette, sier Njåstad til NTB mandag kveld. (NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media