Toalettpapir kan felle Grønnerød

Først fant politiet narkotika pakket inn i toalettpapir og tape i en kjellerbod i Lars Grønnerøds (41) oppgang. Deretter fant de akkurat likt toalettpapir og tape i 41-åringens leilighet. Nå ønsker Oslo-politiet å varetektsfengsle ham for fire nye uker.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Lars Grønnerød ble pågrepet på Oslo Sentralstasjon for to uker siden. Oslo-politiet mener det er skjellig grunn til å mistenke 41-åringen for å være involvert i grov narkotikaforbrytelse med en strafferamme på ti års fengsel.

Ransaket

Pågripelsen på Oslo S skjedde etter at Grønnerød hadde utgitt seg for å være politimann og forsøkt å stjele en bil. I ettertid ransaket politiet 41-åringens leilighet på Frogner i Oslo.

I en bod i kjelleren ble det funnet narkotika. Stoffet var pakket inn i toalettpapir og tape. Under razziaen i Grønnerøds leilighet ble det funnet toalettpapir med samme mønster som narkotikaen i kjellerboden var pakket inn i, og også samme type tape.

Narkobeslaget ble ikke gjort i Grønnerøds kjellerbod, men i en bod hvor alle i leilighetskomplekset har adgang.

Dette er et kriminelt forhold som eventuelt skal være begått av Grønnerød etter at han slapp ut fra varetekt i trippeldrapssaken i november i fjor, etter det Dagbladet får opplyst.

Politiet har i tillegg beslaglagt en datamaskin med filer som inneholder navn og muligens koder som politiet knytter til Oslos narkotikamiljø.

Framstilles mandag

Mandag morgen blir Grønnerød framstilt i Oslo forhørsrett med begjæring om fengsling i fire uker.

jorgen.tangnes@dagbladet.no

<B>I søkelyset:</B> Lars Grønnerød er nå i politiets søkelys i narkotikasak.