Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Toåring ble glemt igjen på barnehagetur

Gjenglemt i en skråning.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

En to år gammel gutt ble tirsdag formiddag gjenglemt i en skråning da en avdeling ved Blåbærskogen barnehage i Hønefoss var ute på tur.

Det var da ungene var på vei tilbake fra turen at hendelsen fant sted.

- Han fant noe spennende i en skråning og satte seg ned. Og det var da det skjedde som aldri noen gang skal skje: De ansatte telte ikke over antall barn, sier barnehagebestyrer Nina Eskestrand til ringblad.no.

Toåringen ble dermed gjenglemt, mens resten av avdelingen gikk videre. Men tre-fire minutter senere fikk to skoleelever, en ti år gammel jente og en åtte år gammel gutt, øye på toåringen.

De visste ikke at han gikk i barnehagen, men fant en merkelapp i guttens tøy med telefonnummeret til moren. Jenta ringte fra sin mobiltelefon til toåringens mor, som raskt kom til stedet for å hente gutten. Hun kjørte ham deretter til barnehagen, der fortsatt ingen hadde merket at han var borte.

Guttens mor er skremt av det som skjedde. Barnehagen kalte inn alle foreldrene til møte onsdag kveld. Eskestrand forteller at det er første gang at et barn har blitt gjenglemt ved denne barnehagen.

- Heldigvis endte dette veldig bra, sier hun.

NTB

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media