Toåring drept av soldater

Israelske soldater skjøt mot palestinske hus. De traff et to år gammelt barn.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Naser Mechal ble truffet i magen og døde senere av skadene. Ytterligere to eller tre personer ble skadd i hendelsen, ifølge palestinsk sykehuspersonale.

Skuddene kom fra et automatvåpen på en israelsk stridsvogn. Øyenvitner sier området hadde vært rolig inntil de israelske soldatene åpnet ild mot boligområdet.

Toåringen var den andre palestinske gutten fra Rafah som ble offer for den israelsk-palestinske konflikten mandag. Tidligere på dagen døde en gutt på åtte år av skadene han fikk da han ble skutt av israelske soldater i forrige måned.

Mohammed Abu al-Najah døde på sykehus etter å ha blitt skadd da israelske soldater åpnet ild i byen Rafah 17. oktober, ifølge palestinsk legepersonell. Åtte andre palestinere, deriblant to kvinner og to barn, ble drept i den samme militæroperasjonen.

Angrepet var et svar på at militante palestinere skjøt mot israelske bulldosere som bygger en mur på grensen mot Israel.

Israelske soldater fant mandag levningene av det som antas å være en palestinsk selvmordsbomber nær den nordlige grensa til Gazastripen. En talsmann for hæren sier det så ut til at mannen hadde på seg et belte med eksplosiver som gikk av for tidlig. Han har antakelig vært død i flere dager.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer