TOÅRING FALT I SEPTIKTANK: Et to år gammelt barn falt torsdag ned i en septiktank i Finnsnes i Troms, og ble fløyet til Universitetssykehuset Nord-Norge. Tilstanden til barnet er ukjent. Foto: NTB Scanpix
TOÅRING FALT I SEPTIKTANK: Et to år gammelt barn falt torsdag ned i en septiktank i Finnsnes i Troms, og ble fløyet til Universitetssykehuset Nord-Norge. Tilstanden til barnet er ukjent. Foto: NTB ScanpixVis mer

Toåring falt i septiktank i Troms

Et to år gammelt barn falt torsdag ned i en septiktank i Finnsnes i Troms. Tilstanden er ukjent.

Ulykken skjedde midt på dagen torsdag, og det var et litt eldre søsken som oppdaget ulykken og tilkalte foreldrene, skriver Nordlys.

Toåringen ble fraktet til Universitetssykehuset Nord-Norge med ambulansehelikopter. Sykehuset ønsker ikke å opplyse om barnets tilstand, men bekrefter at det er lagt inn.

Regionlensmann Arnold Nilsen ved Finnsnes lensmannskontor sier til avisen at politiet har startet en rutinemessig undersøkelsessak.

- Vi har startet en rutinemessig undersøkelsessak, og vil etterforske omstendigheten rundt det som har skjedd, sier Nilsen til Nordlys.

UNN ønsker ikke å opplyse om barnets tilstand, og begrunner det med at ulykken skjedde i et «privat hjem».

- Det vi kan bekrefte, er at barnet er lagt inn på UNN og er til behandling, opplyser pressevakt Marit Einejord til Nordlys.

NTB.