TOÅRING FALT I SEPTIKTANK: Et to år gammelt barn falt torsdag ned i en septiktank i Finnsnes i Troms, og ble fløyet til Universitetssykehuset Nord-Norge. Tilstanden til barnet er ukjent. Foto: NTB Scanpix
TOÅRING FALT I SEPTIKTANK: Et to år gammelt barn falt torsdag ned i en septiktank i Finnsnes i Troms, og ble fløyet til Universitetssykehuset Nord-Norge. Tilstanden til barnet er ukjent. Foto: NTB ScanpixVis mer

Toåring falt i septiktank i Troms

Et to år gammelt barn falt torsdag ned i en septiktank i Finnsnes i Troms. Tilstanden er ukjent.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Ulykken skjedde midt på dagen torsdag, og det var et litt eldre søsken som oppdaget ulykken og tilkalte foreldrene, skriver Nordlys.

Toåringen ble fraktet til Universitetssykehuset Nord-Norge med ambulansehelikopter. Sykehuset ønsker ikke å opplyse om barnets tilstand, men bekrefter at det er lagt inn.

Regionlensmann Arnold Nilsen ved Finnsnes lensmannskontor sier til avisen at politiet har startet en rutinemessig undersøkelsessak.

- Vi har startet en rutinemessig undersøkelsessak, og vil etterforske omstendigheten rundt det som har skjedd, sier Nilsen til Nordlys.

UNN ønsker ikke å opplyse om barnets tilstand, og begrunner det med at ulykken skjedde i et «privat hjem».

- Det vi kan bekrefte, er at barnet er lagt inn på UNN og er til behandling, opplyser pressevakt Marit Einejord til Nordlys.

NTB.