USA:

Toåring falt ned i kum

En to år gammel gutt ble reddet av mor, etter at han falt ned i en kum. Nå blir mora hyllet for hennes heroiske handling.

SKREMMENDE: Brannsjef, Michael Scanio, beskriver hendelsen som skremmende, og forklarer at både mor og barn kunne blitt dratt ned i kloakkrøret. Foto: Terje Pedersen/ NTB / Illustrasjonsbilde
SKREMMENDE: Brannsjef, Michael Scanio, beskriver hendelsen som skremmende, og forklarer at både mor og barn kunne blitt dratt ned i kloakkrøret. Foto: Terje Pedersen/ NTB / Illustrasjonsbilde Vis mer
Publisert

En to år gammel gutt ble nesten dratt ned i en kloakktunnel, før hans mor reddet ham.

Ifølge det amerikanske bladet People hadde gutten falt ned i en kum. Mor og barn sin identitet er ikke offentliggjort.

Gutten skal ha fått kloakkvann opp til haken, før hans mor kom til utsetning og dro gutten sin opp fra kummen.

Hendelsen skjedde torsdag klokka 10.45, i Kawameeh Park i New Jersey.

Skremmende hendelse

Toåringen falt omtrent to meter ned i den åpen kummen, mens han lekte med mora. Dette forteller Michael Scanio, brannsjef ved Union Fire Department til People.

UVENTET SPILLER: Midt under kampen mellom San Miguel og Zaragoza i chilensk 2. divisjon, dukket det opp en uventet hjelper. Video: Rødt Kort / Pambou. Vis mer

Mora var på telefonen med nødsentralen, da hun hoppet i hullet for å redde sønnen. Hun klarte å dra seg selv og sønnen ut av kummen.

Brannsjefen beskriver hendelsen som skremmende, og forklarer at både mor og barn kunne blitt dratt ned i kloakkrøret.

Da brannvesenet kom til stedet var barnet allerede dratt ut, og i sikkerhet. Ingen av dem var fysisk skadet, men det er fare for at gutten kan ha fått i seg kloakkvann. Begge ble fraktet til sykehuset.

Heroisk handling

Brannvesenet er imponert over mora, og hyller hennes heroiske handling.

- Jeg tror at når barnet ditt er i en slik situasjon, vil du gjøre alt for å redde dem, sa brannkonstabel Anthony Schmidtberg, ifølge People.

Han la også til at mora var både opprørt og gjennomvåt, men at de heldigvis ikke hadde var skadd.

Det er fortsatt uklart hvorfor kummen ikke var dekket, men en teori er at lokket kan ha blåst vekk under orkanen «Ida» tidligere denne måneden.

Brannsjef Scanio forteller til People at politiet har begynt å kontrollere alle kummene i parken. De vil også sjekke resten av parkene i området.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer