Toåring fikk dør over seg - døde

Foreldrene forberedte bryllup og hadde tatt ei dør av hengslene i festlokalet. Deres to år gamle datter ble drept da den løse døra falt over henne.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Den dypt tragiske ulykken fant sted i gymsalen på Kolbeinsvik skole i øykommunen Austevoll i Hordaland i går ettermiddag.

Tung dør

Hordaland politidistrikt fikk melding om tragedien i går ettermiddag klokka 16.20. Jenta oppholdt seg i gymsalen sammen med sine foreldre da ulykken skjedde. En av dørene i lokalet var tatt av hengslene og plassert opp etter den ene veggen i salen. Ifølge politiet hadde jenta på en eller annen måte kommet borti døra.

Døra, som angivelig skal ha stått ustøtt, falt dermed oppå den lille jenta. Dette resulterte i at hun ble påført store hodeskader. Ambulanse kom raskt til skolen, men livet sto ikke til å redde.

Tragisk

- Hun ble forsøkt gjenopplivet av ambulansepersonell som kom til åstedet, men erklært død på stedet. Dette opplyser operasjonsleder Ragnar Lyssand ved Hordaland politidistrikt til Dagbladet.

- Saken er dypt tragisk, legger han til.

- Det eneste jeg vil si er at familien oppholdt seg i skolens gymsal i forbindelse med at de skulle planlegge gjennomføringen av et arrangement, sier Lyssand.