Toåring gissel i bankran

Var på vei ut med pappa da raneren tok tak i ham.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Lørdag i forrige uke stormet bankraneren inn i en av PNCs bankfilialer i South Whitehall Township i USA. Samtidig var en vanlig kunde og hans to år gamle sønn på vei ut av banken.

På vei inn tok den maskerte og bevæpnede raneren med seg toåringen, skriver nyhetsbyrået AP.

Han tok med seg den lille gutten til skranken, der han krevde flere tusen dollar fra banken. Scenen ble fanget av bankens overvåkningskamera. På filmen er det tydelig å se at den lille gutten stirrer opp på ranerens pistol.

– I det de to var i ferd med å gå, kom raneren inn og tok gutten. Han fortsatte inn i banken og faren ble tvunget til å legge fra seg nøklene og mobiltelefonen, sier politietterforsker Mike Harbove til AP.

Gutten ble ikke skadet i episoden. Raneren kom seg unna med flere tusen dollar.

Politiet har ingen mistenkte i saken, men håper å få inn tips etter at bildene fra overvåkningsvideoen en offentliggjort.

TATT SOM GISSEL: Toåringen var på vei ut med pappa da raneren tok tak i ham. Bildet er fra bankens overvåkningskamera. Foto: (AP Photo/PNC Bank/South Whitehall Township Police Department/Scanpix
TATT SOM GISSEL: Toåringen var på vei ut med pappa da raneren tok tak i ham. Bildet er fra bankens overvåkningskamera. Foto: (AP Photo/PNC Bank/South Whitehall Township Police Department/Scanpix Vis mer