Toåring meldt savnet - sov under senga

Foreldrene fortvilte da de ikke kunne finne den to år gamle sønnen sin, og politi med hunder ble sendt til huset på Minde i Bergen fredag ettermiddag. Men poden var neimen ikke langt unna.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Foreldrene fortvilte da de ikke kunne finne den to år gamle sønnen sin, og politi med hunder ble sendt til huset på Minde i Bergen fredag ettermiddag. Men gutten var heldigvis ikke langt unna.

Før politiet hadde kommet fram, fant Knut Stene sønnen sovende med tåteflaske og familiens katt under sin egen seng, skriver Bergens Tidendes nettutgave.

Minuttene før hadde familien og naboer kikket etter gutten «over alt».

- Vi hadde nettopp kommet hjem, og plutselig var han bare borte. Vi lette over alt i huset og i et stort område utenfor. Vi ropte og stresset rundt. Hele nabolaget kom og hjalp oss, men Adrian var bare borte, sier Stene.

Foreldrene begynte å frykte at noe hadde skjedd med gutten, og kontaktet politiet.

I mellomtiden fortsatte foreldrene å lete. Faren hadde flere ganger vært inne på sønnens rom for å se etter ham. Der lå dyna slengt under senga, men ingen hadde oppdaget at det var noe mer enn dyna som lå der. Til slutt viste det seg at Adrian hadde tatt med seg både tåteflaska og familiens katt, Melanie, under dyna under senga for å ta seg en lur etter en lang dag i barnehagen.

Dermed kunne politiets hundepatrulje snu før den kom fram.

(NTB)