Toåring stakk av med pappas bil

Toåringen Erik Olsen startet farens bil og kjørte seg en 50 meter lang tur: På den korte strekningen klarte Erik å kjøre forbi en annen bil, være nede i ei grøft , kjøre mellom to stolper - før han til slutt svingte ned i ei annen grøft.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Faren, Odd Erling Olsen fra Setermoen i Troms, var bare ute et kort ærend for å avlevere Eriks søster i et barneselskap, da den kjøreglade toåringen så sitt snitt til å stikke av med bilen, skriver Nordlys.

- Det tok ikke lange tiden, men da jeg kom ut igjen var både bil og unge søkk borte. Jeg tenkte både på kidnapping og det som verre var, og alarmerte politiet som tok saken svært alvorlig og sendte ut patruljer, forteller Odd Erling Olsen.

Erik hadde startet bilen og kjørt inn i innkjørselen bak huset slik at både han og bilen sto ute av syne. Over en time gikk før noen fant ham.

For bare to uker siden startet Erik en traktor, men da greide han ikke å komme seg av gårde. Selv sier ikke to-åringen så mye o m saken. Han nøyer seg med å fortelle om grøfta han kjørte ned i og viser med armene hvordan ha styrte bilen.

(NTB)

BILTYVEN:</B> Som en erfaren sjåfør kjørte to år gamle Erik Olsen av gårde med pappas bil.<BR>