Toåringen får kjempekrefter når kommoden faller på tvillingbroren hans

- Han tenkte: «Jeg må hjelpe tvillingbroren min. Hva skal jeg gjøre?».

FASTKLEMT: Bowdy (2) hjelper tvillingbroren å komme seg løs fra kommoden som har veltet over ham. Video: CNN. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): De to og et halvt år gamle tvillingguttene til Kaylie Shoff fra Utah i USA er av det livlige slaget. Moren er vant til at de to herjer og klatrer, men i romjula holdt det på å gå veldig galt.

Guttene forsøkte å klatre opp på en kommode de har stående på rommet sitt ved hjelp av skuffene, men møbelet veltet og landet oppå Brock. Foreldrene fikk ikke med seg noe av dette.

- Vanligvis hører jeg alt, men vi hørte ikke noe skrik og ikke noe dunk. Da vi våknet opp og kikket på kameraet vi har montert på soverommet, lekte guttene som vanlig, men kommoden hadde veltet. Da visste vi ikke om den hadde landet på dem, sier Shoff.

Men da foreldrene spolte gjennom videomaterialet oppdaget de raskt hva som hadde skjedd. Samtidig ble de vitne til en aldri så liten heltedåd.

- Bowdy analyserte situasjonen, og tenkte: «Jeg må hjelpe tvillingbroren min. Hva skal jeg gjøre?» Først prøvde han å løfte den, men det gikk ikke. I stedet dyttet han den av all sin kraft, og dyttet den rett av broren sin. Jeg tror virkelig på det spesielle båndet mellom tvillinger, sier hun.

Shoff forteller at de nå har boltet kommoden til veggen, og at de nå deler videoen med resten av verden for å gjøre flere oppmerksomme på hvor farlig dette kan være.

- Alle må sikre kommodene sine til veggen. Vi tenkte ganske enkelt ikke på det. Nå håper vi at flere får høre denne historien så det ikke skjer med andre familier.