Toåringen får kjempekrefter når kommoden faller på tvillingbroren hans

- Han tenkte: «Jeg må hjelpe tvillingbroren min. Hva skal jeg gjøre?».

FASTKLEMT: Bowdy (2) hjelper tvillingbroren å komme seg løs fra kommoden som har veltet over ham. Video: CNN. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): De to og et halvt år gamle tvillingguttene til Kaylie Shoff fra Utah i USA er av det livlige slaget. Moren er vant til at de to herjer og klatrer, men i romjula holdt det på å gå veldig galt.

Guttene forsøkte å klatre opp på en kommode de har stående på rommet sitt ved hjelp av skuffene, men møbelet veltet og landet oppå Brock. Foreldrene fikk ikke med seg noe av dette.

- Vanligvis hører jeg alt, men vi hørte ikke noe skrik og ikke noe dunk. Da vi våknet opp og kikket på kameraet vi har montert på soverommet, lekte guttene som vanlig, men kommoden hadde veltet. Da visste vi ikke om den hadde landet på dem, sier Shoff.

Men da foreldrene spolte gjennom videomaterialet oppdaget de raskt hva som hadde skjedd. Samtidig ble de vitne til en aldri så liten heltedåd.

- Bowdy analyserte situasjonen, og tenkte: «Jeg må hjelpe tvillingbroren min. Hva skal jeg gjøre?» Først prøvde han å løfte den, men det gikk ikke. I stedet dyttet han den av all sin kraft, og dyttet den rett av broren sin. Jeg tror virkelig på det spesielle båndet mellom tvillinger, sier hun.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer