ARRESTERT: En 64 år gammel mann har blitt arrestert etter å ha reist for å møte ei ni år gammel jente han ville ha sex med. «Jenta» viste seg å være politiet, og da mannen kom til møtet, ble han arrestert av politiet. Video: Orlando Police Vis mer Vis mer Vis mer

Tobarnsfaren (64) reiste 160 mil for å forgripe seg på ni år gammel jente

Da han kom fram, sto politiet og ventet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): En 64 år gammel tobarnsfar fra delstaten Texas i USA ble tidligere denne uka arrestert i Florida for kontakt med det han trodde var ei ni år gammel jente og hennes foreldre på internett.

Mannen skal ha sendt meldinger til tre separate kontoer han fant på et forum, og skal her ha avtalt samleie med jenta. Han ville også se på mens faren forgrep seg på henne.

Det mannen ikke visste var at det var politiet som administrerte de tre kontoene, og kort tid etter at han ankom Orlando ble han arrestert.

Tekstmeldinger

CBS Austin har ytterligere detaljer på kommunikasjonen som skal ha foregått mellom 64-åringen fra Texas og politiet.

Ifølge politiet ga mannen dem et telefonnummer, og det var på tekstmeldinger han ga uttrykk for sine ønsker og fantasier.

Han skal blant annet ha sagt at incest «fascinerte ham» og at han «tente veldig» på den tanken. Han ytret også et ønske om samleie med niåringen, men bare dersom foreldrene hennes var «komfortable med det».

Han skal også ha sendt bilder til et nummer han trodde var jentas private telefon, og ha delt bilder av seksuelle handlinger han ønsket å gjøre med henne.

Politimannen som utga seg for å være jenta ytret også et ønske om at mannen skulle ta med godteri til henne da han kom. Godteriet «hun» ønsket seg ble funnet i mannens bil etter pågripelsen.

64-åringen er nå siktet for en rekke straffbare forhold - deriblant forsøk på seksuelt misbruk av barn.

«Godt jobba»

Politiet i Orlando har også lagt ut en video på sin Twitter-konto der den mistenkte pedofile mannen blir ført inn på politistasjonen.

- Han reiste fra Texas for å møte og ha sex med ei ni år gammel jente. I stedet ble han møtt av politiet. Vi kommer aldri til å slutte å gå etter overgripere, skriver de.

Under videoen flommer det nærmest over av ros fra politiets følgere som applauderer innsatsen til lovens lange arm.

«Takk for at dere passer på at barna er trygge» og «Godt jobba» er meldinger som går igjen.