Tobarnsfaren klikka da han måtte vente 20 minutter

Kjørte inn i bilbutikken i full fart som hevn.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Overvåkningsvideoen du kan se over fanget opp en heller merkelig situasjon i en russisk bilbutikk.

En 41-årig mannlig gynekolog kommer kjørende i en Suzuki og ser ut til å stoppe utenfor butikken før den rygger tilbake, kjører fram og så gjentar leksa en gang til.

Men så skjer plutselig det dramatiske. I full fart kjører bilen inn i butikken så glasset knuser og deler av butikken fyker veggimellom.

Bilen krasjer også inn i minst to biler som står inne i butikken, og knuser store deler av inventaret, mens vettskremte butikkarbeidere og kunder løper unna.

Måtte vente 20 minutter Ifølge Moskow Times risikerer mannen nå fem års fengsel. Han skal ha blitt rimelig forbanna da han fikk beskjed om at han måtte vente 20 minutter på å hente bilen sin etter at den hadde vært inne til service på butikken.

Hele hendelsen ble fanget av overvåkningskameraene i butikken. Mannen navngis av russiske medier, og skal være en tobarnsfar som jobber som gynekolog.

Moskow Times skriver at mannen gikk ut for å ta seg en røyk mens han ventet på at bilen skulle bli klar, og da han 20 minutter seinere fikk beskjed om at han fortsatt måtte vente, klikket han altså.

Skader for 200 000 Ifølge bilbutikkens egne nettsider gikk han i sinne et par kvartaler for å hente en annen bil før han kom tilbake og gikk til aksjon.

Ingen skal ha blitt skadd i hendelsen, men bilselskapet regner med at mannen vil bli straffet.

- Det er ingen logisk forklaring for en slik oppførsel. Han gjorde ikke bare store skader på butikken, men kunne også ha påført personalet skader eller i verste fall drept dem, heter det i en uttalelse fra bilbutikken.

Ifølge politiet skal mannen ha påført butikken skader for 1 million rubler (i underkant av 200 000 kroner).