Tobarnsfaren klikka da han måtte vente 20 minutter

Kjørte inn i bilbutikken i full fart som hevn.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Overvåkningsvideoen du kan se over fanget opp en heller merkelig situasjon i en russisk bilbutikk.

En 41-årig mannlig gynekolog kommer kjørende i en Suzuki og ser ut til å stoppe utenfor butikken før den rygger tilbake, kjører fram og så gjentar leksa en gang til.

Men så skjer plutselig det dramatiske. I full fart kjører bilen inn i butikken så glasset knuser og deler av butikken fyker veggimellom.

Bilen krasjer også inn i minst to biler som står inne i butikken, og knuser store deler av inventaret, mens vettskremte butikkarbeidere og kunder løper unna.

Måtte vente 20 minutter Ifølge Moskow Times risikerer mannen nå fem års fengsel. Han skal ha blitt rimelig forbanna da han fikk beskjed om at han måtte vente 20 minutter på å hente bilen sin etter at den hadde vært inne til service på butikken.

Hele hendelsen ble fanget av overvåkningskameraene i butikken. Mannen navngis av russiske medier, og skal være en tobarnsfar som jobber som gynekolog.

Moskow Times skriver at mannen gikk ut for å ta seg en røyk mens han ventet på at bilen skulle bli klar, og da han 20 minutter seinere fikk beskjed om at han fortsatt måtte vente, klikket han altså.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer